Buurtcentrum Huis van Vrede

Kenmerken

 • Oppervlakte:
  526 m2
 • Capaciteit:
  280 personen
 • Locatiesoort:
  Ateliers en werkplaatsen, Broedplaatsen, Evenementenlocaties, Flexwerkplekken, Kantoren, Onderwijsruimtes, (Pop-up) Winkels, Religieuze ruimtes, Welzijnsaccommodaties en buurthuizen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Yoga- en Meditatieruimtes, Overig
 • Activiteiten:
  Coaching, Creatief Amateur, Creatief Professioneel, Educatie, Kantoor, Ondernemen, Religie, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Flexwerken
 • Wijk:
  Zuidwest
 • Bereikbaarheid:

Beschrijving

In ons buurtcentrum Huis van Vrede werken we aan verbinding tussen Kanaleneilanders en andere Utrechters. Hier lopen mensen van allerlei achtergronden en situaties in en uit, drinken een kopje koffie of eten een hapje mee. Er zijn verschillende ondernemingen in ons gebouw met een sociale functie, waaronder een Iraans restaurant en een Naaiatelier. Daarnaast vinden er verschillende activiteiten plaats, waaronder gezamenlijke lunches, taallessen en kerkdiensten, en zijn er vormen van sociaalmaatschappelijke ondersteuning.

Meerdere ruimtes met verschillende afmetingen in ons gebouw zijn beschikbaar voor verhuur, zie https://www.stadvanvrede.org/zaalverhuur" target="_blank">www.stadvanvrede.org/zaalverhuur. Voor vragen hierover kunt u mailen naar boekingen@huisvanvrede.org.

Voor zowel incidentele als structurele verhuur geldt: we zijn een maatschappelijke stichting en niet commercieel. We werken met vrijwilligers en buurtbewoners van alle soorten en maten. Dit moet passen bij de doelen die jij zelf hebt en de verwachtingen die je hebt van de ruimte. Wij zien graag dat onze verschillende gasten elkaar tegen kunnen komen en "Vreedzaam" naast elkaar kunnen werken.

Bent u op zoek naar een ruimte om regelmatig of (semi-)permanent te huren? Stuur dan een mail naar boekingen@huisvanvrede.org met uw naam, telefoonnummer en beoogde activiteit/initiatief, dan nemen we contact met u op.

Hopelijk tot ziens in ons buurtcentrum!

(U bent altijd welkom om binnen te lopen voor een kop koffie of thee, ook zonder reservering)

Adres

Trumanlaan 70-72
3527BR Utrecht
T:
Contact met de locatie
Buurtcentrum Huis van Vrede