Locaties

+ filters
Noordertuin
Gageldijk 3 Utrecht
Over Noordertuin Noordertuin voedt Utrecht van eigen bodem. Hoe dan? We werken samen met lokale leveranciers en ondernemingen.
Wijk: Overvecht Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 350
het Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16 Utrecht
Utrecht Het Spoorwegmuseum is als veelzijdige eventlocatie, en grootste publiekstrekker van Utrecht, één van de bekendste museum-parels van ons land. Een industriële locatie waar oude treinen en historische wachtkamers zich afwisselen met moderne vergaderfaciliteiten en VR attracties.
Wijk: Oost Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 4160
Centraal Museum
Agnietenstraat 1 Utrecht
Kiest u voor de historische Nicolaïkerk, de unieke Museumtuin, of de Tuinzalen? Het Centraal Museum, gevestigd in het Middeleeuwse Agnietenklooster, bevindt zich in het hart van Utrecht. Naast een imposante kunstcollectie, biedt het Centraal Museum ook sfeervolle ruimtes voor bijeenkomsten.
Wijk: Binnenstad Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 1372
De Stadstuin Bernadottelaan
Bernadottelaan 13-15 Utrecht
De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainers en levensgenieters. Met alle ruimte en faciliteiten om zakelijk te groeien. Je hebt de vrijheid om een ruimte helemaal in te richten en verbouwen zoals je zelf wilt, in de uitstraling die bij je past. Kom zakendoen in vrijheid in De Stadstuin Bernadottelaan.
Wijk: Zuidwest Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 20
De Stadstuin Kaap Hoorndreef
Kaap Hoorndreef 66 Utrecht
De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainers en levensgenieters. Met alle ruimte en faciliteiten om zakelijk te groeien. Je hebt de vrijheid om een ruimte helemaal in te richten en verbouwen zoals je zelf wilt, in de uitstraling die bij je past. Verstopt in Overvecht, bevindt zich de Stadstuin Kaaphoorn.
Wijk: Overvecht Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 47
WorkLoft Utrecht
Eendrachtlaan, 80 Utrecht
WorkLoft is een kleinschalige en zeer goed bereikbare coworking space in Utrecht waar ondernemen, inspiratie en netwerk samenkomen. Hier vind je flexplekken, kantoorruimte en vergaderruimtes voor freelancers en bedrijven. Kom flexwerken vanaf €3,25 per uur of vanaf €95 per maand (tot 1 juni voor €66!) Kantoorruimtes van 1 tot 8 personen.
Wijk: Zuid Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 39
Camping Ganspoort
Helling 87 Utrecht
Vergaderen bij Camping Ganspoort Bruut brainstormen, stevig scrummen of ontspannen overleggen? Het kan allemaal in de sfeervolle vergaderruimtes van Camping Ganspoort, op Rotsoord middenin Utrecht! Naast onze gezellige bar en modern restaurant bieden we 4 vergaderruimtes voor verschillende groepen, van 2 tot 60 personen. Voorzien van o.a.
Wijk: Zuid Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 95
Studio op Domplein
Domplein 25 Utrecht
Een studio in een monumentaal pand midden op het Domplein met uitzicht op het plein en een tuin op het zuiden om in te lunchen. Grote werkruimte met zicht op het plein, vergaderruimte, toilet, keuken, tuinterras, alles gelegen op de begane grond. De totale ruimte betreft 90 m2 voor 4 man.
Wijk: Binnenstad Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 1
Buurtcentrum Huis van Vrede
Trumanlaan 70-72 Utrecht
In ons buurtcentrum Huis van Vrede werken we aan verbinding tussen Kanaleneilanders en andere Utrechters. Hier lopen mensen van allerlei achtergronden en situaties in en uit, drinken een kopje koffie of eten een hapje mee. Er zijn verschillende ondernemingen in ons gebouw met een sociale functie, waaronder een Iraans restaurant en een Naaiatelier.
Wijk: Zuidwest Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 280
Uranus Cultuurlab 21
uraniumweg 21 Utrecht
De ruimte is langwerpig, 38,88 m2 op de eerste etage. Het (grote) raam is op het oosten, dus geen direct zonlicht, maar doordat er niet veel bomen in de directe omgeving van het raam zijn is het er toch licht. Het pand heeft geen lift, we delen een kleine keuken en drie wc's en ene douche met anderen.
Wijk: West Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 0
Zoek een ruimte
266 locaties gevonden
Soort locatie
In de buurt van postcode
Wijk
Activiteitsoort
Personen
Oppervlakte (m2)
Beschikbaarheid
Bereikbaarheid
Toegankelijkheid
266 locaties gevonden