Locaties

+ filters
Azotod
Meerndijk 126 De Meern
Muziekpodium Azotod is centraal gelegen naast A12 en vlakbij A2 in De Meern. Met gratis parkeerplaatsen voor de deur en prima verbinding met openbaar vervoer een ideale locatie voor verschillende activiteiten.
Wijk: Vleuten-de Meern Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 650
Gymzaal Marco Pololaan 487
Marco Pololaan 487 Utrecht
Gymzalen zijn voor alle Utrechters Dichtbij huis sporten en plezier hebben. Samen met uw kinderen, vrienden, buren of via een sportvereniging. Huur zelf een gymzaal in de schoolvakantie en ga met de kinderen uit de buurt apenkooien. Of begin een eigen kleine competitie met vrienden en buurtgenoten.
Wijk: Zuidwest Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 30
Noordertuin
Gageldijk 3 Utrecht
Over Noordertuin Noordertuin voedt Utrecht van eigen bodem. Hoe dan? We werken samen met lokale leveranciers en ondernemingen.
Wijk: Overvecht Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 350
Gym- en Sportzalen in Noordwest
Meerdere locaties in de stad Utrecht
Diverse sportlocaties te huur bij jou in de buurt. Organiseer een toernooi en boek een sporthal. Daag je vrienden of je buurtgenoten uit voor een partijtje volleybal in een gymzaal of voetbal. Een sportieve middag met kinderen op de verjaardag van je kind.
Wijk: Noordwest Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 30
Gym- en Sportzalen in Zuidwest
Meerdere locaties in de stad Utrecht
Diverse sportlocaties te huur bij jou in de buurt. Organiseer een toernooi en boek een sporthal. Daag je vrienden of je buurtgenoten uit voor een partijtje volleybal in een gymzaal of voetbal. Een sportieve middag met kinderen op de verjaardag van je kind.
Wijk: Zuidwest Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 30
Spoorwegmuseum
Maliebaan station 16 Utrecht
Utrecht Het Spoorwegmuseum is als veelzijdige eventlocatie, en grootste publiekstrekker van Utrecht, één van de bekendste museum-parels van ons land. Een industriële locatie waar oude treinen en historische wachtkamers zich afwisselen met moderne vergaderfaciliteiten en VR attracties.
Wijk: Oost Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 4160
Centraal Museum
Agnietenstraat 1 Utrecht
Kiest u voor de historische Nicolaïkerk, de unieke Museumtuin, of de Tuinzalen? Het Centraal Museum, gevestigd in het Middeleeuwse Agnietenklooster, bevindt zich in het hart van Utrecht. Naast een imposante kunstcollectie, biedt het Centraal Museum ook sfeervolle ruimtes voor bijeenkomsten.
Wijk: Binnenstad Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 1372
De Stadstuin Bernadottelaan
Bernadottelaan 13-15 Utrecht
De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainers en levensgenieters. Met alle ruimte en faciliteiten om zakelijk te groeien. Je hebt de vrijheid om een ruimte helemaal in te richten en verbouwen zoals je zelf wilt, in de uitstraling die bij je past. Kom zakendoen in vrijheid in De Stadstuin Bernadottelaan.
Wijk: Zuidwest Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 20
De Stadstuin Kaap Hoorndreef
Kaap Hoorndreef 66 Utrecht
De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainers en levensgenieters. Met alle ruimte en faciliteiten om zakelijk te groeien. Je hebt de vrijheid om een ruimte helemaal in te richten en verbouwen zoals je zelf wilt, in de uitstraling die bij je past. Verstopt in Overvecht, bevindt zich de Stadstuin Kaaphoorn.
Wijk: Overvecht Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 47
WorkLoft Utrecht
Eendrachtlaan, 80 Utrecht
WorkLoft is een kleinschalige en zeer goed bereikbare coworking space in Utrecht waar ondernemen, inspiratie en netwerk samenkomen. Hier vind je flexplekken, kantoorruimte en vergaderruimtes voor freelancers en bedrijven. Kom flexwerken vanaf €3,25 per uur of vanaf €95 per maand (tot 1 juni voor €66!) Kantoorruimtes van 1 tot 8 personen.
Wijk: Zuid Capaciteit Het maximaal aantal gasten voor deze locatie. 39
Zoek een ruimte
265 locaties gevonden
Soort locatie
In de buurt van postcode
Wijk
Activiteitsoort
Personen
Oppervlakte (m2)
Beschikbaarheid
Bereikbaarheid
Toegankelijkheid
265 locaties gevonden