VOGELFREI

Kenmerken

 • Oppervlakte:
  250 m2
 • Capaciteit:
  150 personen
 • Locatiesoort:
  Ateliers en werkplaatsen, Evenementenlocaties, Filmlocaties, Kookstudio's, Vergaderruimtes en Congreszalen, Theater en concertzalen, Overig
 • Activiteiten:
  Coaching, Creatief Professioneel, Evenementen, Filmopnames, Ondernemen, Theater, Vergaderen
 • Wijk:
  West
 • Bereikbaarheid:

Beschrijving

Het kloppend hart van VOGELFREI is een multifunctionele werkplaats voor lezingen, exposities, events, trainingen, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. We stellen de hal beschikbaar voor mensen met een goed idee, om te experimenteren of een prototype te bouwen.Je huurt bij ons geen losse ruimtes. Je huurt het hele gebouw, of niet. Huh, maar dan betaal ik ook voor de ruimte die ik niet gebruik? Misschien wel, maar als je na een sessie in de breakoutroom ook nog even rondjes wil rennen in de grote zaal, dan kan dat gewoon zonder te vragen.Graag zelfs.Onze ervaring leert dat je altijd meer ruimte wilt gebruiken, dan dat je in eerste instantie denkt. Daar houden we rekening mee. En het nodigt je uit om vrijer te denken. Zodat je spontaan iets kan verzinnen omdat dat in het moment nodig is. Voor de sessie of groep.

Juist daarom zit je bij ons niet vast aan hokjes.VOGELFREI bevindt zich op het terrein van de Havenloods. Een industriƫle vrijplaats met meer dan 80 eigenzinnige bouwers, kunstenaars en creatieve ondernemers.

Adres

Nijverheidsweg 6
3435AM Utrecht
T:
Ruimtes
Contact met de locatie
VOGELFREI